Vrijwilligers

Een thuissfeer creëren hangt soms af van kleine, eenvoudige, maar tijdrovende dingen: een praatje maken, een wandeling,… Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij dat extraatje bieden aan onze bewoners. Wij willen hen daarom alvast bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Wil je graag deel uitmaken van deze enthousiaste groep of wil je meer info over vrijwilligerswerk in De Zwaluw? Neem dan contact op met Daisy Pillet, onze vrijwilligerscoördinator (daisy.pillet@cura-care.be).

Wij bieden u een aangename werksfeer waarbij u samen met ons streeft naar een kwalitatieve leefomgeving. Bovendien bieden we u een permanente vorming aan zodat u nog beter leert omgaan met senioren en hun specifieke noden en problemen. U krijgt tevens een verzekering die u dekt voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke schade die geleden werd door de vrijwilliger aan derden. Dit alles binnen uw wensen en mogelijkheden.

“Je hoeft ze niet te vragen, ze bieden zich spontaan aan om alle dagen in dienst van anderen te staan. Niets is hen te veel steeds staan ze paraat. Ieder doet z’n deel met een lach op het gelaat. Ze staan er niet alleen want samen zijn ze sterk klaar voor iedereen met hun vrijwilligerswerk.”

Algemene contactgegevens

RVT De Zwaluw Ninoofsesteenweg 44 1570 Galmaarden

Tel: +32 54 56 80 77

RVT De Zwaluw is een onderdeel van: Cura Care